ANITA
ANITA
سلام بهونه قشنگ من برای زندگی....

1- قانون جبران 2- قانون جذب 3- قانون مزرعه

-1 قانون جبران :

 

 

 

در کائنات هر فعلي که براي تو صورت مي گيرد يا نعمتي به تو مي رسد (حال با هر واسطه اي) بايد در ازاء آن فعلي براي جبران انجام بدهي. چنانچه اين جبران صورت نگيرد، براساس همين قانون، کائنات خودش چيز ديگري را بعنوان جبران از تو مي گيرد. بنابراين هر انساني بايد در زندگي خويش بسيار دقيق باشد و به دقت مراقب باشد که چگونه و چرا نعمتي را جبران نكرده است. جبران از هر طريقي صورت مي گيرد. از پرداخت يک مابه ازاء گرفته تا جواب لبخندي را با لبخند دادن. برخي آن را به قانون کارما نيز تشبيه کرده اند.

 

 

 

-2 قانون جذب:

 

 

 

کل آفرينش و کائنات بگونه اي از جنس انرژي ست (بغير از خداوند که از هيچ جنسي نيست). افكار و ذهن ما هم از جنس انرژي ست.

 

هريک از ما درست مانند يک فرستنده - گيرنده (هردو در يک مجموعه) هستيم و انرژي هاي خاصي را با فركانس هاي خاص مرتعش و منتشر مي کنيم.

 

قانون جذب ناظر

 

بر اين امر است که هرگونه انرژي را (چه مثبت و چه منفي) با هر فركانسي مرتعش کني، دقيقا" همان را به سوي خودت جذب مي کني.

 

مثال: هرگاه بر اين نگراني تمركز شديد داري که نكند فلان بيماري لا علاج را بگيرم و به شدت از آن بترسي، خود بخود سيگنالي در اين رابطه با کائنات مي فرستي که در سطح فركانس خاصي عمل مي کند و (انگار که آنرا از کائنات درخواست کرده باشي) همان را برايت به تحقق درمي آورد.

 

حال اختيار با توست که مدام بترسي، مشكوک باشي، نگران آينده باشي، نگران ازدست دادن کسي يا چيزي باشي و ... يا نه، به خداوند (زندگي) اعتماد و اطمينان قلبي داشته باشي و هميشه با اتكاء و اتكال به او، و بدون ترس، با انرژي زنده زندگي روزگار را بگذراني و از من ذهنيت هرچه بيشتر دوري کني

 

 

 

-3قانون مزرعه

 

ركن اول:

 

وقتي چيزي مي کاري بايد صبر کني تا در وقت خودش به تو محصول بدهد.

 

غير از اين ممكن نيست. پس "صبر" ركن اول قانون مزرعه است.

 

صبر با تحمل تفاوت دارد.

 

تحمل همراه با نارضايتي از اين لحظه است در صورتي که صبر همراه با رضايت و پذيرش اين لحظه است چون اين لحظه = زندگي (خداوند).

 

 

 

ركن دوم قانون مزرعه

 

رسيدگي و مراقبت صحيح از دانه اي که کاشته اي.

 

زماني که داري صبر مي کني بايد با تلاش صحيح، مستمر و پي گير همراه باشد

 

(کارهايي هست که بايد در اين مدت انجام بدهي ، از جمله پرهيز از خيلي کارها). عجله هرگز کاري را به نتيجه نرسانده و نمي رساند و تنها نتيجه اش "زجر دروني" خودت است

 



ارسال در تاريخ چهار شنبه 3 دی 1393برچسب:, توسط محمدرضاعالیقدر

0 cache01last1502272127